Image Alt

Studiu de Caz

Elena – 29 ani

Informații antrenamente

Elena a decis să ia măsuri pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate și a-și schimba aspectul fizic. Prin recomandarea unei alte cliente, ea a aflat despre beneficiile antrenamentelor personalizate cu un antrenor personal, și astfel a ajuns la mine. Încrezătoare și hotărâtă să obțină rezultatele dorite, am început să lucrăm împreună.

În doar 4 luni de antrenamente personalizate și alimentație echilibrată, am reușit să atingem un obiectiv important: 63 de kilograme, pornind de la 78. Am avut o abordare personalizată și am adaptat fiecare antrenament în funcție de nevoile și capacitățile Elenei. Astfel, am reușit să îmbunătățim aspectul fizic, să reducem celulita și să dezvoltăm un stil de viață sănătos.

Progresul Elenei a fost impresionant, dar nu a fost ușor. Am avut multe provocări și obstacole pe parcurs, dar ea a rămas mereu motivată și concentrată pe obiectivele sale. În final, munca și determinarea noastră au dat roade, iar Elena a reușit să scape de un număr de 15 kilograme și să obțină un corp sănătos și tonifiat.

Elena a înțeles că transformarea fizică necesită multă muncă și disciplină, dar cu ajutorul unui antrenor personal și a unor antrenamente personalizate, oricine poate obține rezultatele dorite. Astfel, ea a dezvoltat un nou stil de viață sănătos și este mândră de realizările sale.

Categorie:

Dată:

Taguri:

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Hai sa vorbim :)