Image Alt

Studiu de Caz

Anca – 41 ani

Informații antrenamente

Timp de 5 luni, Anca și-a asumat o provocare importantă: să își transforme corpul și să ajungă la greutatea dorită. Pentru a-și atinge obiectivele, a avut nevoie de ajutorul unui antrenor personal, care să o ghideze pe drumul cel bun și să îi ofere antrenamente personalizate, adaptate nevoilor și capacităților sale.

Antrenamentele au fost intense și au implicat multă muncă și disciplină. Însă, Anca nu a renunțat niciodată și a fost hotărâtă să ducă la bun sfârșit acest proiect. Fiecare zi de antrenament începea după programul de lucru, la 6 dimineața, când ea și antrenorul personal se pregăteau să înceapă sesiunea de antrenament la ora 7. Acest program a necesitat o mare dedicare, dar a fost necesar pentru a putea obține rezultatele dorite.

În afară de antrenamentele fizice, Anca a trebuit să facă schimbări majore și în stilul de alimentație. Astfel, ea a primit un plan alimentar echilibrat, adaptat obiectivelor sale și stilului de viață. Astfel, în combinație cu antrenamentele personalizate, Anca a început să slăbească și să își modeleze corpul așa cum își dorea.

Acum, după finalizarea programului, Anca a reușit să mențină greutatea dorită, fiind mândră de realizările sale. În plus, ea a înțeles că obținerea unui corp sănătos și în formă necesită multă muncă și disciplină, dar cu ajutorul unui antrenor personal și a unor antrenamente personalizate, oricine poate atinge obiectivele dorite și poate să-și schimbe viața în bine.

Cu modificarea stilul alimentar printr-o dieta echilibrata și antrenamente de 3 ori pe săptămână am ajuns unde ne-am propus. Anca a reusitv să mențină acest lucru si în prezent – Am reușit să dăm jos un număr de 20 kilograme

Categorie:

Dată:

Taguri:

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Hai sa vorbim :)