ANTRENAMENT de FORȚĂ MUSCULARĂ

Antrenamentele de forță te poate ajuta să îți gestionezi sau să pierzi în greutate și îți poate crește metabolismul pentru a te ajuta să arzi mai multe calorii și să îți îmbunătățești calitatea vieții.

Antrenamentele de forță îți pot îmbunătăți calitatea vieții și îți poate ameliora capacitatea de a performa mai bine activitățile de zi cu zi. Antrenamentele de forță îți pot întări, de asemenea, articulațiile.

Dorești să reduci grăsimea corporală, să crești masa musculară și să arzi mai eficient caloriile?

Antrenamentul de forță este răspunsul pentru tine! Antrenamentul de forță este o componentă cheie a sănătății și a fitness-ului pentru toată lumea.

Masa musculară se diminuează în mod natural odată cu vârsta. Procentul de grăsime corporală va crește în timp dacă nu faci nimic pentru a înlocui mușchiul slab pe care îl dobândești în timp. Antrenamentul de forță te poate ajuta să îți păstrezi și să îți îmbunătățești masa musculară la orice vârstă.

Antrenamentul de forță te poate ajuta, de asemenea să:

 • Dezvolți oase puternice. Prin stresarea oaselor, antrenamentul de forță poate crește densitatea osoasă și poate reduce riscul de osteoporoză.
 • Gestionează-ți greutatea. Antrenamentul de forță te poate ajuta să îți gestionezi sau să pierzi în greutate și îți poate crește metabolismul pentru a te ajuta să arzi mai multe calorii.
 • Îmbunătățește-ți calitatea vieții. Antrenamentul de forță îți poate îmbunătăți calitatea vieții și  poate ameliora capacitatea de a performa mai bine activitățile de zi cu zi. Antrenamentul de forță îți poate proteja, de asemenea, articulațiile. De asemenea, creșterea mușchilor poate contribui la un echilibru mai bun și poate reduce riscul de cădere. Acest lucru te poate ajuta să te menții independent pe măsură ce îmbătrânești.
 • Gestionează afecțiunile cronice. Antrenamentul de forta poate reduce semnele si simptomele multor afectiuni cronice, cum ar fi artrita, durerile de spate, obezitatea, bolile de inima, depresia si diabetul.
 • Ascuțește-ți mintea. Unele cercetări sugerează că antrenamentele regulate de forță și exercițiile aerobice pot ajuta la îmbunătățirea abilităților de gândire și de învățare pentru adulții în vârstă.

Antrenamentul de forță oferă o varietate de antrenamente

Poți personaliza și modifica greutățile pe care le utilizezi în fiecare sesiune de antrenament de forță cu ajutorul antrenorului personal. Adevărul este că, în ciuda credințelor comune, antrenamentul de forță cu greutăți mai ușoare și repetări mai mari nu arde mai multe grăsimi.

Singurul mod în care îți poți tonifia corpul este dacă ai creat un deficit de calorii care îți permite să pierzi grăsimea corporală. Folosirea greutăților mai ușoare cu repetări mai multe te va ajuta să crești rezistența musculară.

Deci, asta înseamnă că nu ar trebui să folosești abordarea ușoară, de înaltă repetate cu antrenament de forță? Nu neaparat. Modul în care ridici greutăți depinde de obiectivele tale și de nivelul de fitness. Dar pentru pierderea în greutate, este grozav să folosești o varietate de repetări și intervale de greutate.

Antrenamentul de forță poate fi o modalitate eficientă de a viza mai multe grupe musculare și de a dezvolta forță. Combinarea rutinei și adăugarea de noi varietăți de antrenamente și greutăți te poate ajuta să îți crești în continuare masa musculară. Pentru a începe o nouă rutină de antrenament de forță, ia în considerare colaborarea cu un antrenor personal care va personaliza un antrenament doar pentru tine.

LOCAȚIE & ORAR

Ne vedem la sala Alma Libre de pe str. Lidia Nr. 120A

ALMA LIBRE FIT
Str. Mareșal Constantin Prezan Nr.1 120A

Timișoara, Romania, 300744

Luni – Marți:
13:00 – 21:00
Joi – Vineri:
13:00 – 21:00

HAI SĂ NE ANTRENĂM ÎMPREUNĂ 🙂

Te-ai hotărât să faci o schimbare? Te aștept cu drag să povestim despre obiectivele tale

  Copyright 2022. Created withby ProjectMedia

  Close

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
  adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
  dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
  Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

  Working hours

  Monday – Friday:
  07:00 – 21:00

  Saturday:
  07:00 – 16:00

  Sunday Closed

  Our socials
  About
  Hai sa vorbim :)