Image Alt

Politică Confidențialitate

Informare privind protectia datelor personale

SC LIBRA TRAINER SRL, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.latifa-elgamal.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, SC LIBRA TRAINER SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

– dreptul la informare (art.12);

– dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);

– dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);

– dreptul de opozitie (art.15);

– dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);

– dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de SC LIBRA TRAINER SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Scopul colectarii datelor

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre SC LIBRA TRAINER SRL pentru  confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare si pentru realizarea de rapoarte statistice.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. SC LIBRA TRAINER SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si SC LIBRA TRAINER SRL.

SC LIBRA TRAINER SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001 se obliga: sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

SC LIBRA TRAINER SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale SC LIBRA TRAINER SRL si ale site-ului www.latifa-elgamal.ro; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci cand SC LIBRA TRAINER SRL este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

Colectarea de date cu caracter personal

Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.latifa-elgamal.ro implica efectuarea de comenzi on-line pe site-ul www.latifa-elgamal.ro si necesita furnizarea informatiilor solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv a datelor cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.latifa-elgamal.ro in urmatoarele scopuri:

– facturarea produselor si a serviciilor comandate de dumneavoastra;

– asigurarea livrarii produselor si serviciilor comandate;

– asigurarea garantiilor.

Colectam date precum Nume Prenume, email, adrese de ip si numere de telefon. Au acces la date specitifice urmatorii: compania de livrare SameDay, procesatorii de plati PayU, serviciile de e-mail Retargeting si MailChimp.

Utilizatorul are dreptul de a confirma exercitarea colectarii prin confirmarea pe email.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite institutiilor abilitate fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigi/dispute privind fraudele.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

SC LIBRA TRAINER SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:

– realizarea de rapoarte si analize;

– realizarea de informari in scopuri proprii;

– publicarea, promovarea, ofertarea serviciilor oferite de SC LIBRA TRAINER SRL.

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Hai sa vorbim :)