Image Alt

Studiu de Caz

Maria – 40 ani

Informații antrenamente

Maria și-a dorit să aibă un stil de viață sănătos, dar munca sa solicitantă și schimbul de program i-au pus piedici în cale. Totuși, acestea nu au fost suficiente pentru a o descuraja să își atingă obiectivele. Ea a decis să caute ajutorul unui antrenor personal pentru a-și dezvolta un program de antrenamente personalizat și a-și ajusta regimul alimentar în funcție de nevoile sale.

Cu multă muncă și disciplină, Maria a reușit să facă față schimbărilor de program și să își găsească timp pentru antrenamentele sale personalizate. În combinație cu o alimentație echilibrată și sănătoasă, am reușit să ajungem la un minus de 10 kilograme, iar Maria a început să se simtă mai bine în pielea ei.

Antrenamentele personalizate au fost adaptate la nevoile și capacitățile Mariei, astfel încât să poată face față programului ei solicitant și să obțină rezultate vizibile. Am fost mereu prezenți pentru a o încuraja și a o ghida pe drumul cel bun, iar ea a rămas concentrată și motivată de-a lungul întregului proces.

Maria a înțeles că un stil de viață sănătos poate fi dificil de atins într-un mediu solicitant, dar cu ajutorul unui antrenor personal și a unor antrenamente personalizate, oricine poate să își atingă obiectivele și să își îmbunătățească starea de sănătate și starea generală de bine.

Categorie:

Dată:

Taguri:

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Hai sa vorbim :)