Image Alt

Totul despre

Antrenor

Unde a inceput totul

Totul a început cu dorința mea de a-mi depăși condiția, intr-o perioada în care lucrurile din viață mea incepeau sa se așeze frumos. Orice tranziție presupune sacrifici dar și satisfacții care ulterior atrag și reușite.

Ce îmi aduc aminte cu exactitate erau durerile de spate incredibile pe care le aveam, kilogramele în plus care se adunau pe zi ce trece și viața haotică și lipsită de mișcare pe care o aveam, un job la birou care cumva nu făcea decât sa potențeze cele sus menționate.

Așadar mi-am luat inima în dinți mi-am dat demisia și am plecat la București unde am urmat cursurile de instructor de Fitness în cadrul Federației Române de Fitness și Culturism..asta se întâmpla acuma mai bine de 7-8 ani.

Azi 05.07.2022 am finalizat și studiile în domeniu și am absolvit cu 9,67 cursurile Facultății de Educație Fizica și Sport. În toți acești ani pot spune cu sinceritate ca instructor de fitness mi-au trecut prin mâinile mele mii de oameni care treceau pragul sălii din dorința de a slabii, de a acumula masă musculară sau un tonus bine definit, însă cei mai mulți cu probleme de sănătate de la cele mai ușoare la cele mai complexe, atunci am înțeles cu adevărat ce pot face, că pot schimba vieți și ca pot aduce un aport pozitiv prin cunoștințele mele celor care nu isi găsesc drumul, celor care au ajuns deja la un ‘capăt de drum.’ Am descoperit pe parcurs că fiecare poveste este diferită dar că finalul îl poți schimba doar tu; cu putin ajutor din partea mea, ca ești protagonistul vieții tale și că de tine depinde ceea ce vrei să devii .

Ador ceea ce fac și nu mă văd făcând altceva după toți acești ani în care nu am fost pusă la adăpost de încercări grele de la accidentări și perioade off-road la stagnare și la revenire, însă le-am depășit pe toate atâta psihic cât și fizic și mereu am revenit mai puternică, mai hotărâtă și mai doritoare de a aduce o schimbare atât în viață mea cât și în viață clienților mei.

Snapseed scaled

Dupa o perioada de aproximativ 3 ani, am rămas doar Antrenor Personal, până atunci făcându-le pe amândouă în concomitent adică și instructor pe sală și Antrenor Personal, am făcut acest lucru deoarece evoluasem fantastic și am vrut sa mă dedic strict clienților mei, însă dacă nu aș fi fost instructor nu aș fi putut să am trecere la atâția oameni și nu aș fi devenit Antrenorul Personal de azi. Fiecare pas a contat!

Snapseed 2 scaled

Încotro mă îndrept?

MOTIVAȚIA este cel mai important aspect și punctul cel mai sensibil când vine vorba despre clienți, deoarece este greu de menținut mai ales atunci când te antrenezi singur. Și aici intervin eu ANTRENORUL PERSONAL, care îți va crește motivația, te determina să devi cea mai buna versiune a ta, ca la final să ai satisfacția progresului în timp și meritat prin efortul muncii noastre împreună .

Fiecare client m-a învățat ceva, de la modul de abordare la problematica situației fiecăruia, deoarece fiecare client este individual diferit și ceea ce funcționează pentru cineva poate nu funcționează pentru cealaltă persoană, de aceea sesiunile cu antrenorul personal sunt personalizate în funcție de tipul somatic al fiecărui client în parte.

În fiecare zi, lucrez pentru a mă auto-depăși și a găsi echilibrul între psihic și fizic, care consider eu că este cheia succesului pe termen lung, niciodată nu mi-a plăcut sa fac un lucru doar pe jumatate ci mai degrabă sa mă “arunc cu capul înainte” să iau provocarea și să ajung sa deslușesc fiecare etapa și fiecare mister.

Dacă a fost greu? Cu siguranță, însă am avut satisfacții enorme prin prisma clienților și a rezultatelor lor, așadar scopul meu pe mai departe este sa aduc cât mai multi oameni în punctul în care ei sunt sănătoși, mulțumiți de rezultatele lor dar mai ales sa dețina echilibrul unei vieți sănătoase care întrunește un stil alimentar sănătos și mișcare, constanta acestor doi factori fiind punctul determinat al intersectari dintre fericire și împlinire :” Men sana în corpore Sano !”

Ce spun clienții 🙂

Este o persoana energica care reuseste sa ma motiveze chiar si in zilele in care sunt lipsita de chef. Implicata si atenta mereu la felul in care execut exercitiile. Raspunde foarte promt la mesaje si ma indruma in decizii alimentare si in gestionarea perioadelor incarcate. Abordeaza lucrurile intr-o maniera holistica tinand cont de mult mai multe aspecte decat dieta si sportul. O recomand cu incredere oricui isi doreste un antrenor personal fain si implicat.

Facebook
Ioana Sorina

Profesionalism, dedicare, corectitudine, punctualitate. Un antrenor de nota 10 +. Mulțumesc din suflet pt colaborarea noastră frumoasă și fructuoasă!

Facebook
Alina Șimon

O recomand pe Latifa din tot sufletul. Pasiunea pentru ceea ce face se vede si se simte la fiecare antrenament. Atenta mereu la executia corecta a exercitiilor si adaptarea acestora pentru nevoiele fiecarui client o fac o profesionista desavarsita. De cand ma antrenez cu Latifa ma simt mai increzatoare si mai puternica. Ii multumesc pentru tot!!!💪🏻💪🏻💪🏻🥰

Facebook
Sandra Vereș

Profesionalism, dedicare, implicare, seriozitate. Sunt doar cateva din punctele forte pe care le vei gasi in colaborarea cu Latifa. Cu o atentie sporita la detalii, poti fi sigur ca vei primi cele mai bune sfaturi si indicatii care te vor ajuta sa progresezi. Fie ca incerci sa pierzi din greutate, sau doar sa iti tonifiezi corpul, nu e nevoie sa cauti mai departe, ai gasit antrenorul personal perfect. Pe langa indicatiile sportive, vei primi si sfaturi legate de nutritie si mancare. Astfel rezultatele dorite nu vor intarzia sa apara, si nu va fi nevoie sa astepti un timp indelungat pentru a le vedea. Iar energia pe care Latifa o aduce in sala, te va pune in miscare cu siguranta.

Facebook
Răzvan Voina
  • 295009068 2151741871669832 3284151673163399465 n
  • 296368090 5457654537619293 3263204147428060932 n
  • 274076853 4866638893395607 2505795148599605123 n
  • 35463209 1727089457368301 3067397395772866560 n
Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Hai sa vorbim :)