Image Alt

Studiu de Caz

Laurențiu – 24 ani

Informații antrenamente

Laurențiu a simțit nevoia să facă o schimbare în viața lui și să își îmbunătățească starea de sănătate. Printr-o recomandare a unei prietene comune, el a aflat despre beneficiile antrenamentelor personalizate cu un antrenor personal și astfel a ajuns la mine. Împreună, am reușit să dezvoltăm un plan de antrenamente personalizat și un regim alimentar sănătos, adaptat nevoilor și preferințelor lui.

În doar 3 luni de antrenamente consecvente și alimentație echilibrată, am reușit să ajungem la un minus de 12 kilograme, iar Laurențiu se simțea mai bine ca niciodată în pielea lui. Antrenamentele personalizate au fost adaptate la capacitățile și nevoile lui, astfel încât să poată obține rezultate vizibile și durabile.

Laurențiu a înțeles că un stil de viață sănătos implică multă muncă și determinare, dar cu ajutorul unui antrenor personal și a unor antrenamente personalizate, oricine poate să își îmbunătățească starea de sănătate și să obțină un corp sănătos și tonifiat. În plus, el a fost impresionat de rezultatele obținute într-un timp atât de scurt, motiv pentru care a continuat să colaboreze cu mine și după programul de antrenament inițial, într-un efort de a-și menține greutatea și de a rămâne în formă.

Categorie:

Dată:

Taguri:

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Hai sa vorbim :)