Image Alt

Studiu de Caz

Alexandra – 24 ani

Informații antrenamente

Transformarea Alexandrei este un exemplu de determinare și voință, care a reușit să își îmbunătățească starea de sănătate și aspectul fizic într-o perioadă plină de schimbări și provocări. Ea a venit la mine ca antrenor personal și a început un program de antrenamente personalizate și ajustare a dietei, în ciuda schimbărilor constante de job și de program.

Timp de 7 luni, am lucrat împreună pentru a îmbunătăți starea generală de sănătate și pentru a obține o transformare fizică vizibilă. Am adaptat antrenamentele și planul alimentar în funcție de nevoile și preferințele Alexandrei, astfel încât să poată face față tuturor provocărilor și să obțină rezultatele dorite. În cele din urmă, am reușit să atingem un minus de 12 kilograme și să obținem un tonus muscular bine definit.

Alexandra a înțeles că transformarea fizică necesită multă muncă și disciplină, dar cu ajutorul unui antrenor personal și a unor antrenamente personalizate, oricine poate să își îmbunătățească starea de sănătate și să obțină un corp sănătos și tonifiat. Astăzi, ea este mândră de realizările sale și își menține stilul de viață sănătos și activ prin antrenamentele continue și alimentația echilibrată.

Categorie:

Dată:

Taguri:

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Call Now ButtonHai sa vorbim :)